Hyvinvoinnin joululahjat netistä

Hanki kaikki Hyvinvoinnin joululahjat netistä, myös itselle voi tilata tuotteita hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen. Hyvinvoinnin joulupuodista löytyy niin naisille kuin miehille tuotteita, joilla helliä itseä.

Liity Hyvinvoinnin tavaratalon kanta-asiakkaaksi ja kerää bonuspisteitä!
Saat myös erikoistarjouksia ja muita etuja.

Hyvinvoinnin Tavaratalo on Suomen suurin terveystuotealan verkkokauppa. Laaja, lähes 4.000 tuotteen valikoima, käsittää mm. luomutuotteita, luonnonkosmetiikkaa, luontaistuotteita ja vitamiineja, painonhallintavalmisteita, vähähiilihydraattisia karppaustuotteita, ekologisia pesuaineita sekä erilaisia hyvän olon hoitotarvikkeita. Valikoimassa on monia kaikkien tuntemia brändejä, kuten ACKD Easy Diet, Dr.Hauschka, Gefilus, Maxim, Möller, Nutrilett, Sana-sol, Tri Tolonen ja Weleda.

Tilauksia toimitetaan kaikkiin EU-maihin ja Suomessa noutopisteitä on jopa 3.000, mm. R-kioskit ja SmartPost pakettiautomaatit. Hyvinvoinnin verkkokauppa tunnetaan myös erinomaisesti henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta, jota on saatavilla myös Facebookin ja live-chatin välityksellä. Lisäksi verkkokaupassa on käytössä kaikki Suomessa yleiset maksutavat ja maksaa voi myös laskulla sekä osamaksulla.

Hyvinvoinnin joululahjat netistä, klikkaa ja katso lisää verkkokauppoja netissä täältä