Lumitöitä ja hikeä

Viimeisen reilun kuukauden aikana on tullut lunta ja saanut tehdä lumitöitä ihan riittämiin. Ilmat kun ei kovin kylmiä ole olleet, niin hiki on virrannut. Jos jotain positiivista etsii, niin muutama kilo on painosta lumitöiden ja hikoilun avulla kadonnut, eikä ole maksanut mitään ja on jopa toiminut joulukilojen karistamiseen.

Voin siis suositella lumitöitä, se kun on ilmaista hyötyliikuntaa, jos ei omaa pihaa niin aina voi tarjoutua esim. vanhempien ihmisten pihoja kolaamaan ja puhdistamaan lumesta. Tällöin saa itse hyötyliikuntaa jolla painoa saa pidettyä kurissa, lisäksi toiselle ja itsellekin hyvän mielen. Itse ei ole tarvinnut muiden pihoja etsiä, omalla pihalla riittänyt ihan tarpeeksi tekemistä ja ei välttämättä tarvitsisi lisää enää lunta tulla.

Mutta vielä kun lunta on, kannattaa hyödyntää sen tuomat mahdollisuudet kuten hiihtäminen, joka hyvää kuntoliikuntaa. Jokainen voi hiihtää niinkuin haluaa, rauhallisesti luonnosta nauttien tai vauhdilla katse kokoajan ladussa.

Nyt kola odottaa, mutta annan sen vielä odottaa koska ei toi lumi mihinkään katoa vielä hetkeen ja kun ei uutta tällä hetkellä tule, niin kerkiäähän tuota hikoilemaan vielä.