Painonpudotusohjelmat netistä

Tarjolla on erilaisia painonpudotusohjelmia, jotka auttavat pudottamaan painoa tietyssä ajassa, se minkä verran riippuu itsestä ja todellisesta motivaatiosta. On olemassa nettivalmennus paketteja, joidenka ohjeiden avulla pääsee alkuun.

Kevennys.fi - kokeile nyt kaksi viikkoa!
Kevennys on 9 kuukautta kestävä kokonaisvaltainen painonpudotuskonsepti, joka koostuu kolmesta eri lisäravinteesta sekä verkkopalvelusta, jossa voit pitää ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa sekä laskea aterioidesi sisältämät kalorit. Tutustumistarjouksena asiakas saa 2 viikon kokeilujakson postikulujen hinnalla (4,90).

Valitse haluamasi painonpudotusohjelma, jonka avulla sinä pääset eroon kiloista, vielä oma painonpudotusohjelma tältä tammikuulta, kun kiloja on lähtenyt karisemaan. Ruokavalioon pieni muutos, ylimääräiset välipalat (pullat) pois, leivänpäältä ylimääräiset lisukkeet pois tai leikkeleet vaihtuneet vihreeseen, juomana vesi maidon ja mehun sijaan, sekä liikkumista lisännyt kohtuudella. Itsellä siis toiminut ihan tollainan maalaisjärkinen painonpudotusohjelma.