Joulukilot pois

Jälleen kerran pitää miettiä miten joulukiloista pääsee pois nopeasti ja muutoinkin on tullut syksyn aikana lisäkiloja jotka pitäisi pudottaa pois. Liikunnan lisäämisellä saa joulukilot pois samantien eli heti tapaninpäivänä huomattavasti normaalia pidemmälle lenkille, niin alkaa ne kalorit palaa, kun kylmässä ulkoilmassa liikkuu.

Toisaalta nyt alkavat alennusmyynnit mysö luontaistuotteita myyvissä verkkokaupoissa, joten ei muuta kuin ostamaan ja tilaamaan samantien joulun jälkeiseen elämään laihdutustuotteita ja paastopaketteja.

Hyvinvoinnin.fi suuri talviale on alkanut

Toki voi kokeilla muitakin "ilmaisia" laihdutustuotteita, josko niistä on apua joulukilojen pois karistamiseen, mutta niitä tilatessa kannattaa olla varovainen, jottei tule yllätyksiä.

Tilaa Fitlabin Kahvakuulalla kuntoon -treenipaketti. Saat kuudeksi viikoksi treeniohjelman, jonka voit toteuttaa siellä missä itsekin olet. Kuuden viikon treenit vain 19 eurolla. Fitlab.fin treenipaketti auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Kun kaipaat lisää vinkkejä ja idoita kahvakuulatreeniisi, tilaa Fitlabin Kahvakuulalla kuntoon -paketti.